[ Mrs. Owner]

gema jari :)

Assalamualaikum ! " haloooooo"


KAN BEST ADA ORG MCM NIE KAT KITA

1) Selalu tanya awak dekat mana.
2) Always take care pasal awak.
3) Risau akan kesihatan awak.
4) Beri awak semangat.
5) Tak pernah lupa untuk text awak. Even awak tak reply.
6) Tak pernah cakap dia bz/penat bila layan awak even dia sebenarnya bz/penat.
7) Buang ego untuk awak.
8) Sentiasa mengelakkan perkara yang boleh mendatangkan pergaduhan.
9) Sanggup tunggu awak yang sedang sibuk.
10) Sabar even selalu dikecewakan.
11) Tak pernah marah awak layan perempuan/lelaki lain.Sebab dia tahu, dalam hati awak ada dia seorang je
12) Always percayakan awak .
13) Berusaha buat awak happy .



kih2 ! sentap ? bhabhabhaaaa.. nmpk ayat kt atas acah sweet je kan ! heheh
walau nmpk kelakar... tp ak akui memg ade mkhluk mcm nie ! hehhe...
alhmdulillah  dan bersyukur, sbb ak pernah rasa perasaan mcm nie, perjumpa lelaki mcm nie
dan ak hanya menyerahkan kepada takdir..andai jodoh itu milik kami :)
insyaAllah.. kita hanya mampu merancang tuhan yang menentukan...bak kata UAI " berdoala dari sekarang, dengan sapa kita nak kita dijodohkan " aaaaaaaaaaaaaa ! sy nk taecyeon ! boleh dpt x? hahahaha :)

ok done ! dikesempatan ini... nk ucap salam maulidurrasul kepada semua muslimin dan muslimat !
esok update lagi ! nk rest.. esok ade sambutan maulud kt masjid bndar putra.. !
bersama2 la kita mengimrahkan masjid.. wslam :)
thank you

No comments:

Post a Comment